۷ چای خوشمزه و بی نظیر برای تقویت سلامتی

ساخت وبلاگ

همه ما شنیده ایم که چای برای سلامتی مفید است، اما هر نوع چایی دقیقا چه تاثیری روی بدن دارد؟ این مقاله از راستینه در مورد هفت چای معمول از چای سیاه گرفته تا چای گیاهی که به آسانی قابل نوشیدن هستند و این که چگونه بسیاری از ترکیبات و آنتی اکسیدان های آن ها ...

چای سیاه

چای سیاه

چای سیاه همان چیزی است که اکثر ما از آن به عنوان “چای” یاد می کنیم. انواع متعددی از چای سیاه وجود دارند، اما همه آنها از برگ های تخمیر شده چای تهیه می شوند.

چای سیاه با حدود ۴۰ میلی گرم کافئین در هر فنجان، دارای بالاترین مقدار کافئین در میان انواع چای است، به طوری که معمولا چای انتخابی کسانی است که مایل به کاهش مصرف قهوه خود هستند.

اگر حداقل سه فنجان چای سیاه در روز بخورید، نسبت به افرادی که چای نمی نوشند، به میزان ۲۱٪ کمتر در معرض خطر ابتلا به سکته قرار دارید. علاوه بر این، چای سیاه حاوی دو نوع آنتی اکسیدان است (تی فلاوین وتیروبیگین) که در کاهش کلسترول نقش مهمی ایفا می کنند.

 چای اولونگ

چای اولونگ

چای اولونگ نسبت به چای سیاه در زمان کمتری تخمیر می شود که باعث حفظ بیشتر آنتی اکسیدان ها می شود و تا حدودی طعم ملایم تری به چای می دهد و همچنین حاوی ده میلی گرم کافئین کمتر در هر وعده است.

چای اولونگ مثل چای سیاه، با سطح پایین کلسترول مرتبط است. تحقیقات مقدماتی نشان داده اند که مصرف چای اولونگ ممکن است به کاهش وزن کمک کند، زیرا ترکیبات موجود در چای باعث تحریک آنزیمی برای از بین بردن تری گلیسرید در سلول های چربی در بدن می شود، همچنین باعث افزایش سوخت و ساز و تنظیم قند خون نیز می شود.

چای سبز

چای سبز

از آنجا که چای سبز از برگ های بخار داده شده به جای برگ های تخمیر شده تهیه شده است، محتوای آنتی اکسیدانی به ویژه EGCG (اپی گالوکاتچین گالات) بسیار بالاتری نسبت به تقریبا هر چای دیگری دارد. این آنتی اکسیدان ها به مبارزه با رادیکال های آزاد در بدن کمک می کنند و میزان بروز انواع سرطان و سطح کلی استرس اکسیداتیو در بدن را کاهش می دهند.

چای سفید

چای سفید

این چای موثرترین چای در مبارزه با سرطان حتی نسبت به چای سبز است. در تهیه چای سفید خشک شدن، تخمیر و یا اکسایش روی نمی دهد که باعث می شود طعم لطیف ، تازه و مقدار آنتی اکسیدان بیشتری داشته باشد. چند فنجان چای سفید در روز با خواص آنتی باکتریال اضافی حتی بیشتر از چای سبز، می تواند به شما کمک کند که از سرطان سینه، سرطان ریه، سرطان معده، سرطان مثانه، سرطان روده بزرگ و لوزالمعده، در امان بمانید.

چای بابونه

چای بابونه

در حالی که این چای به طور فنی از گیاه چای به وجود نمی آید، این دمنوش گیاهی نیز سرشار از آنتی اکسیدان است، که در این مورد ممکن است به جلوگیری از آسیب بینایی کمک کند. این گیاه همچنین عنصر همیشگی برای ایجاد آرامش و تهیه ترکیب چای قبل از خواب است. اگر چه تحقیقات در مورد خاصیت خواب آور بودن بابونه ثابت نشده اند، طعم ملایم این چای ممکن است به اندازه کافی برای کمک به تسکین برخی از تنش های روزانه موثر باشد.

چای ترش

چای ترش

این گیاه از گیاه چای ترش خشک شده تهیه شده است، دارای رنگ قرمز– بنفش رنگارنگ و مزه میوه ای مطبوع و ترش است. مطالعه اولیه ای نشان داد که نوشیدن سه فنجان چای ترش در روز به کاهش فشار خون در افراد مبتلا به فشار خون خفیف (فشار خون بالا) کمک می کند.

چای نعناع

چای نعناع

اگر از مشکلات معده رنج می برید، ممکن است چای تهیه شده از برگ های تازه یا خشک شده نعناع موجب تسکین آن چه شما را آزار می دهد، شود. تعدادی از مطالعات کوچک نشان داده اند که خواص نعناع در ذخیره آنتی اکسیدانی اش خلاصه نمی شوند، بلکه همچنین می تواند برخی از نشانه های سوء هاضمه و سندرم روده تحریک پذیر را کاهش دهد.

روغن نعناع باعث تولید صفرا می شود که می تواند به راحتی به شما در هضم غذا و همچنین کاهش گاز معده و درد مرتبط با آن کمک کند.

سایت پزشکی و مجله سلامتی راستینه

آرمـــــــــین دانلـــــــــود،،رمان،زناشویی،،داستان،پزشکی،آشپزی،دانستنی،آموزشی...
ما را در سایت آرمـــــــــین دانلـــــــــود،،رمان،زناشویی،،داستان،پزشکی،آشپزی،دانستنی،آموزشی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : 1armindl8 بازدید : 316 تاريخ : جمعه 8 دی 1396 ساعت: 4:13